11 december 2019

OPEN UITNODIGING 21 JANUARI: INFORMATIEAVOND NIEUWE JAARBEURS

Jaarbeurs heeft op 3 december samen met architectenbureau MVRDV haar ontwerp voor een nieuw beurs-, event- en congrescentrum gepresenteerd. Het ontwerp is onderdeel van het ‘Masterplan Jaarbeurs en Jaarbeursdistrict’.

Dit nieuw te ontwikkelen gebied wordt onderdeel van het grotere centrum van Utrecht. Een unieke en duurzame plek die bewoners, bezoekers en de omringende wijken met elkaar verbindt. Jaarbeurs hoopt mee te kunnen bouwen aan een aantrekkelijke stad, waarbij leefbaarheid en duurzaamheid centraal staan.

Meer weten over de plannen? Graag nodigen wij alle geïnteresseerden uit voor een informatieavond op dinsdag 21 januari in Jaarbeurs. 

Vanaf 19:00 uur ben je van harte welkom in het Beatrixgebouw, bij Jaarbeurs MeetUp (klik hier voor de route en bewegwijzering). De informatieavond gaat om 19:30 uur van start en duurt tot ca. 20:30 uur. Albert Arp, CEO Jaarbeurs en Winy Maas, architect en mede oprichter van architectenbureau MVRDV zullen samen met de gemeente de plannen toelichten en vragen beantwoorden.

Laat je ons via deze link weten of wij op jouw komst mogen rekenen? 

 

Terug